جمعه 6 اسفند ماه 1395

مدير کل روابط عمومي دانشگاه پيام نور خبر داد:

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، محمد محسن صدر آز آغاز ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام‌نور بهمن ماه سال 1395 (نوبت هفدهم) خبر داد.
صدر در اين خصوص گفت: داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور بهمن ماه سال 1395 (نوبت هفدهم) مي‌توانند جهت شرکت در آزمون فوق از روز چهارشنبه مورخ 03/09/95 لغايت شنبه مورخ 13/09/95 با مراجعه به سايت سازمان سنجش‌ آموزش کشور نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
 وي در ادامه افزود:ضرورت دارد کليه متقاضيان، در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به سايت سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

635    تاریخ : 29 آبان 1395