جمعه 6 اسفند ماه 1395

انتشار 2 کتاب توسط اساتيد گروه جغرافياي دانشگاه پيام نور سقز

اساتيد گروه جغرافياي دانشگاه پيام نور سقز 2 کتاب با رويکرد علمي و پژوهشي تاليف و منتشر نمودند

کتاب اول "طراحي و کاربرد نظام اطلاعات شهري" نام دارد که تاليف مشترک دکتر مجيد پريشان استاديار دانشگاه پيام نور- مرکز سقز و دکتر عليرضا سليماني استاديار دانشگاه پيام نور اروميه بوده و پي از انتشار در اختيار جامعه دانشگاهي، مديران و کارشناسان شهري و علاقه مندان قرار گرفت.

اين کتاب در 5 فصل منتشر شده که شامل: مفاهيم پايه نظام اطلاعات شهري، طرح هاي سيتم اطلاعات شهري، نمونه هاي داخلي و خارجي نظام اطلاعات شهري، ابزارها و داده هاي طراحي و برنامه ريزي در نظام اطلاعات شهري، اصول طراحي نظام پشتيبان تصميم گيري در مسائل شهري و... مي باشد که با رويکردي علمي- پژوهشي در 145 صفحه توسط انتشارات دانشگاه پيام نور کشور چاپ و انتشار شده است.

کتاب طراحي و کاربرد نظام اطلاعات شهري، به عنوان منبع درسي دانشجويان رشته جغرافيا مقطع کارشناسي انتخاب شده است.

همچنين کتاب دوم مدل هاي آب و هواشناسي نام دارد که توسط دکتر سيداسعد حسيني از اساتيد اين دانشگاه با همکاري مسعود گودرزي و ابراهيم مسگري تاليف و منتشر شد

اين کتاب مشتمل بر 7 فصل مي‌باشد که در آن به مطالبي تخصصي در حوزه آب و هواشناسي از جمله: تعاريفي از هوا و آب و هواشناسي، مفاهيم مدل و مدل‌سازي و همچنين شبيه ­سازي و تفاوت ­ها و ويژگي­هاي هرکدام، انواع و روش­هاي مدل­هاي آماري و احتمالي پرکاربرد در آب هواشناسي، مدل­هاي فيزيکي آب‌و هوا و انواع آن‌ها، انواع مدل­هاي ريزمقياس گرداني و آموزش مدل­هاي پرکاربرد در اين زمينه، مدل­هاي آب و هوايي منطقه­اي و انواع آن، معرفي انواع پايگاه ­هاي داده­هاي اقليمي و تحليل فضايي نمونه­اي از آن­ها در محيط سيستم اطلاعات جغرافيايي و سورفر پرداخته مي شود

اين کتاب توسط انتشارات آذرکلک چاپ شده و در اختيار جامعه علمي و دانشگاهي قرار گرفته است.

631    تاریخ : 29 آبان 1395