شنبه 5 فروردین ماه 1396

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه پيام نور اعلام کرد:

جزئيات نحوه ثبت نام و زمان آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور

دکتر ابوالفضل فراهاني گفت: بر اساس مجوزهاي اخذ شده از شوراي گسترش و شوراي سنجش و پذيرش تحصيلات تکميلي وزارت علوم، ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام‌نور بهمن ماه سال 1395 (نوبت هفدهم) از 3 آذرماه سال جاري آغاز مي شود.
معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه پيام نور افزود: داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور بهمن ماه سال 1395 (نوبت هفدهم) مي‌توانند جهت شرکت در آزمون فوق از روز چهارشنبه مورخ 03/09/95 لغايت شنبه مورخ 13/09/95 با مراجعه به سايت سازمان سنجش‌ آموزش کشور نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.
وي زمان آزمون کارشناسي ارشد فراگير نوبت هفدهم را 15/11/95 عنوان کرد و گفت: نتايج اين آزمون به نحوي اعلام خواهد شد که دانشجويان بتوانند از نيمسال دوم 96-95 تحصيل خود را آغاز نمايند.
وي اظهار داشت: آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور نوبت هفدهم در قريب به 1400 رشته محل در بيش از 190 رشته گرايش و در 5 گروه علوم انساني، علوم پايه، فني و مهندسي، کشاورزي و هنر برگزار خواهد شد.
دکتر فراهاني با عنوان اينکه در اين آزمون ظرفيت پذيرش قابل توجهي ايجاد شده، گفت: يک سوم اين ظرفيت به صورت الکترونيکي و مابقي به صورت آموزشي – پژوهشي است و در سطح 31 استان و در 165 مرکز دانشجويي، اقدام به پذيرش دانشجو خواهد شد.
وي در پايان با اشاره به ويژگي هاي تحصيل در دانشگاه پيام نور و استفاده از منابع آموزشي خودآموز و نظام ارزشيابي خاص اين دانشگاه، انتخاب محل آزمون را يکي ديگر از مزيت هاي دانشگاه پيام نور دانست و گفت: با توجه به ساختار آموزشي و آزمون هاي دانشگاه پيام نور، دانشجويان مي توانند با انتخاب محل آزمون خود، در هر يک از مراکز و واحدهاي سراسر کشور و يا مراکز و واحدهاي محل سکونت خود، در جلسه آزمون حضور يابند.

955    تاریخ : 29 آبان 1395