جمعه 27 مرداد ماه 1396
09:38 ب.ظ

تمديد مهلت ثبت نام کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور تا 18 آذرماه

مهلت ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور تا 18 آذرماه تمديد شد

بدينوسيله به اطلاع کليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام در آزمون کارشناسي ارشد فراگير دانشگاه پيام نور بهمن ماه سال 1395 (نوبت هفدهم) مي‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلباني که تاکنون براي ثبت‌نام اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است که متقاضيان بتوانند تا روز پنج‌شنبه مورخ 18/9/95 نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.

لذا کليه متقاضيان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌نام و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نياز، به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش‌ آموزش کشور به نشانيwww.sanjesh.org مراجعه و ثبت نام نمايند.

ضمناً آن دسته از داوطلباني که قبلاً ثبت‌نام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام نمايند

827    تاریخ : 14 آذر 1395