شنبه 5 فروردین ماه 1396

چهارمين دوره فستيوال ورزش هاي رزمي در مرکز سقز برگزار شد

چهارمين دوره فستيوال ورزش هاي رزمي دانشگاه پيام نور مرکز سقز با استقبال گسترده دانشجويان و علاقه مندان در مجتمع ورزشي دانشگاه پيام نور- مرکز سقز برگزار شد.

در اين مراسم که توسط انجمن ورزشي برگزار شد، تيم هاي اي کي دو (دفاع شخصي) يه سرپرستي بهروز عبدي، کاراته به سرپرستي استاد رامين فروتن، کيک جيتسو با سرپرستي شاهو ملک محمدي، موي تاي به سرپرستي استاد بهنام باباميري، ووشو به سرپرستي جمال شريفي، تکواندو به سرپرستي اسماعيل شامحمدي و گروه ورزش هاي باستاني به سرپرستي استاد ياعلي به اجراي نمايش هاي متعدد و هيجاني پرداختند؛ که با تشويق مکرر و استقبال تماشاگران مواجه شد.

در ابتداي اين مراسم رئيس اداره امور اداري و مالي دانشگاه پيام نور مرکز سقز ضمن تقدير از برگزاري مناسب اين فستيوال توسط فعالان دانشجويي، گفت: توسعه فعاليت هاي ورزشي بسترساز شکوفايي استعدادها و پتانسيل ها، تقويت روحيه اخلاق مداري و جوانمردي، ارتقاي کارايي و عملکرد جسمي و ذهني بوده و موجب افزايش سلامتي و نشاط اجتماعي مي گردد.

حسين امامي برگزاري و توسعه اين فستيوال ها را از برنامه هاي دانشگاه پيام نور اعلام نمود.

635    تاریخ : 23 آذر 1395