جمعه 27 مرداد ماه 1396
09:38 ب.ظ

مراسم رونمايي و نقد کتاب هاي منتشر شده اعضاي علمي دانشگاه پيام نور سقز

مراسم رونمايي، نقد و بررسي کتاب هاي منتشر شده اعضاي هيات علمي دانشگاه پيام نور سقز به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد

در اين مراسم که جمعي از روساي ادارات،اساتيد و دانشجويان حضور داشتند، از 6 کتاب منتشر شده رونمايي و سپس با حضور مولفان و اساتيد ميزگزدهاي نقد و بررسي برگزار شد

براساس اين گزارش، کتاب هاي "اصول و قواعد حاکم بر مناسبات تجاري" و "قانون نحوه اجراي محکوميت هاي مالي در نظم حقوقي کنوني" اثر: دکتر عليرضا شريفي، کتاب"جنگ و ديپلماسي بر سر تقسيم کردستان" تاليف دکتر صالح امين پور، کتاب "طراحي و کاربرد نظام اطلاعات شهري" اثر: دکتر مجيد پريشان، کتاب هاي "توليد بذر" (اصول و روش ها) و "توليد بذر با تاکيد بر گياهان زراعي" از: دکتر نبي خليلي اقدم، رونمايي و مورد نقد و بررسي با حضور اساتيد و حاضرين قرار گرفتند.

در ابتداي اين مراسم، معاون اجرايي دانشگاه پيام نور سقز با بيان اينکه توليدات مناسب علمي و پژوهشي در عرصه هاي مختلف مورد توجه اعضاي علمي و اساتيد اين دانشگاه است، افزود: پژوهش کليد توسعه پايدار و بسترساز تحول در جامعه بوده و توسعه فعاليت هاي پژوهشي از سياست هاي کليدي دانشگاه پيام نور است.

1091    تاریخ : 29 آذر 1395